🔥 „Dobráci“ z Čejkovic uvařili před Vánoci svařák a utržené peníze předali dětskému oddělení Nemocnice TGM Hodonín 💙
Správní chlapi se srdcem na dlani. To je bezesporu jednotka sboru dobrovolných hasičů obce Čejkovice, JPO III JSDH Čejkovice, která se připojila k předvánočnímu jarmarku v Čejkovicích. Za benefiční vánoční “svařák“ utržila peníze, které se rozhodla věnovat dětskému oddělení NTGM.
Předání finančního obnosu ve výši 12 0000,- korun proběhlo ve čtvrtek 25. 1. 2024 v ředitelně hodonínské nemocnice. Přítomny byly kromě zástupců jednotky a ředitele NTGM Ing. Jiřího Koliby i primářka dětského oddělení MUDr. Anna Kudličková a náměstkyně pro ošetřovatelskou péči Mgr. Naděžda Kwašniewská, které zástupcům JSDH srdečně poděkovaly.
Vyjádřily úctu a díky nejen za odváděnou práci, ale i za benefiční akci a to, že si vzpomněli právě na naše dětské oddělení a tímto jej podpořili.
A co je ještě krásnější – stejná parta „kluků“ se srdcem na dlani pomáhá takto pravidelně. Pro hodonínskou nemocnici například zorganizovala benefici již v roce 2020, kdy její zástupci předali poté dětskému oddělení plyšáky a hračky včetně finančního obnosu v řádu desetitisíců korun z dobročinné sbírky, kterou tehdy také uspořádali.
JSDH Čejkovice děkujeme srdečně za to, jak pomáháte a dokazujete svou lidskost…💙👏
Zdroj: FB profil Nemocnice TGM Hodonín